Vélemények rólunk

Szirányi Balázs (2014.09.01.)

Szirányi Balázs, a  Barcelona csapatában játszó, és a Spanyol vízilabda válogatott magyar tagja, az alábbi köszönő levelet írta nekünk, amiért sikeres német ÖSD  C1 felsőfokú nyelvvizsgát tett le nálunk.
Budapestről is gyorsan, kényelmesen megközelíthető, nyugodt és kellemes környezetben segítőkész munkatársakkal annyira megkönnyítették a vizsgázás -egyébként nagyon stresszes- procedúráját amennyire csak lehet. Csak jó emlékeim vannak a nyelviskoláról. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyelvtanfolyam, vagy vizsgaközpontot keres.

Andi (2013.05.15.)

04Családias légkör, kitűnő tanárok, egyéni képességeket figyelembe vevő oktatás jellemzi mind a tanfolyami mind pedig a magán órákat. Mindazoknak bátran tudom ajánlani a Deutsch-Haus Nyelviskolát, akik biztos és használható nyelvismeretet szeretnének elsajátítani. Nekem sikerült! Köszönök mindent!

Szigeti Szandra (2013.05.07.)

03A nyelviskolát azért választottam, mert régóta működik Vácon, ami biztosított arról, hogy megbízható. Ezt most is így gondolom, fél évvel azután, hogy csatlakoztam a csoporthoz. Azért ajánlom másoknak is, mert bármilyen kérdésem merült fel eddig, mindig segítőkészen álltak hozzá. Nem utolsósorban a többi iskolához képest nagyon jó az ár érték aránya. Minőségi nyelvoktatást kapok.

Petrányi Andrea – Stefa-Pack Zrt. (210.07.09.)

01„Csak elismerően tudok nyilatkozni a Deutsch-Haus Nyelvoktató BT. oktatói munkájáról és szívesen ajánlom angol nyelvtanulás céljából.”
Referencia levél »