Hogyan kezdj neki: segítség lépésről lépésre

Ha elhatároztad, hogy nyelvet szeretnél tanulni, nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő szintet és a megfelelő képzési formát. Ebben is segítünk neked:

Nyelvtanfolyam kiválasztás és jelentkezés

1. Kapcsolatfelvétel:

Töltsd ki az „Előzetes jelentkezés vagy ajánlatkérés” űrlapot. Ezt megtalálod honlapunk bármelyik lapján, az oldalpanelben vagy ezen link alatt.

2. Előzetes szintfelmérés:

Lehetőséged van saját tudásodat előre felmérni. Ehhez töltsd ki a szintednek megfelelő online szintfelmérő űrlapot. Mindössze 10 kérdés és percek alatt elkészülhetsz vele.
Szintfelmérő tesztek »

Kérhetsz sokkal részletesebb tesztlapot is, írj email üzenetet és mi elküldjük neked.
Kapcsolat »

3. Online egyeztetés:

Mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot az általad megadott email címen. Egyeztetjük az adatokat, igényeidet és megbeszéljük a személyes találkozó időpontját.

4. Személyes találkozó:

Az első találkozón az adott nyelvi tanár segít neked pontosan meghatározni, hogy milyen nyelvi szinten vagy és milyen képzésre lesz szükséged.

Ezután veled együtt kialakítjuk a képzésed menetét. Milyen gyors tanfolyamra van szükséged? Csoportos tanfolyam vagy egyéni oktatás? Milyen időpont a megfelelő? És még rengeteg részletet egyeztetünk, hogy közösen egy optimális képzési formát alakítsunk ki.

5. Adminisztráció:

Szerződést kötünk veled a nyelvoktatásra, amelyben garantáljuk az oktatás szintjét, te pedig vállalod a tanfolyam díjának befizetését. Ezután megkezdődhetnek a nyelvóráid.


Nyelvtanfolyamszintek

Nyelvi szintjeinket a KER Közös Európai Referenciakeret alapján határoztuk meg. Hozzátettünk egy fantázia nevet a szintekhez, hogy ne legyen annyira száraz tudományos.
Bővebben – nyelvtanfolyamszintek →

Egyéni kurzusok

Ha nem tudsz csoportos nyelvtanfolyamra járni, mert az időbeosztásod ezt nem teszi lehetővé, vagy több műszakban dolgozol, vagy szeretnél külön órákon speciálisan felkészülni, akkor a legjobb megoldás számodra az egyéni nyelvóra.
Bővebben – egyéni nyelvtanfolyam →

Csoportos oktatás

A nyelvtanulási módok között a legideálisabb a csoportos nyelvtanulás. A Deutsch-Haus Nyelviskolában a csoportlétszám 4 főtől 10 főig lehetséges, tehát kis csoportokban tanulhatsz.
Bővebben – csoportos nyelvtanfolyam →

Hogyan tanítunk?

A nyelvtudás céljához igazított speciális képzési rendszerünk. A módszerek: nincs felelés osztályzás, táblázat magolás, de van helyette szituációs játék, csoport feladat, vagy páros munka.
Bővebben – nyelvtanfolyam rendszerek →