Idegen nyelvek érdekelnek?

Angol nyelv

idegen_nyelvekrol03

Ma a világon egyre több ember beszél angolul. Ha külföldön jársz és egy nem angol anyanyelvűvel találkozol jó esélyed van arra, hogy az angolt mint közös nyelvet mindketten megértitek.

De más előnye is van az angol nyelv tudásának. Ma már minden szakmában a szakfolyóiratok, tudományos értekezések kötelezően megjelennek angol nyelven is.

Tehát a tanulásodat is elősegítheted a rengeteg angol nyelvű anyaggal.

Ne felejtsd ki az Internetet se, ahol szintén angolul millió számra kereshetsz kutathatsz.

Az üzleti életben, a munkád nemzetközi kapcsolatait erősíti az angol nyelvtudás.

Nem utolsó sorban a médiák, filmek, szórakozás is rendkívül magas százalékban érhetőek el angol nyelven.

Ha még nem kezdtél bele az angol nyelv tanulásába, akkor most eljött az idő. De ha már régebben eljutottál valamilyen szintre, akkor is találsz nálunk megfelelő szintű csoportot.

Nyelvtanfolyam időpontok »  Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »


Német nyelv

idegen_nyelvekrol01

Európa egyik legfejlettebb gazdasága a német. Jelenleg is sok szál köti össze országunkat velük. Számos német, osztrák, svájci vállalkozás találja meg számításait hazánkban. Ezeknél a cégeknél alapkövetelmény, hogy még a portás is beszéljen németül. Hiába van egy jó szakmád, ha a főnököd például a győri Audiban németül beszél, és te nem érted.

Ha megtanulod a német nyelvet nagyobb eséllyel jutsz jobb álláshoz. Külföldi ösztöndíjhoz, vagy tanulmányúthoz is előbb juthatsz, német nyelvterületen, ha jól beszélsz németül.

A gazdasági kapcsolatokon kívül számos kulturális csatorna érhető el németül.

A Deutsch-Haus Nyelviskolában németből alap, középfokú, felsőfokú nyelvvizsgát tehetsz, mivel az Osztrák Intézet akkreditált vizsgahelye vagyunk.

Nyelvtanfolyam időpontok »  Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »


Francia nyelv

idegen_nyelvekrol06

Érdekes , kellemes hangzású a Gallok ősi nyelve. Igazából nem lehet más nyelvhez hasonlítani első hallásra. Nem is olyan régen még a diplomácia kizárólagos nyelve volt a francia. Tudtad, hogy a Posta hivatalos nyelve még mindig a francia?

De miért tanuljunk franciául?

Először is azért, mert több millión beszélik első, vagy második idegen nyelvként. Az se elhanyagolható, ha Viktor Hugo-t eredetiben tudod olvasni. De itt vannak Yves Montand fülbemászó francia slágerei is. Ha valaki járt már Franciaországban, az tudja, hogy bizony a franciákat nehéz más nyelven megszólaltatni, mint a francia.

Magyarországon számos francia érdekeltségű cég van jelen, ahol szintén hatalmas előny, ha jól beszéled a nyelvüket

Nyelvtanfolyam időpontok »  Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »


Olasz nyelv

idegen_nyelvekrol05

A napfényes Itália kit nem vonz? Hát még a latinos temperamentum. De mit tudunk az olaszokról?

A világon 61 millió ember beszéli ezt a dallamos nyelvet. Olaszországon kívül Svájcban Szlovénián, Horvátországon, Argentínában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában is beszélik.

És miért érdemes olaszul tanulni?

Olaszország a római katolikus egyház központja, valamint az európai kultúra bölcsője egyben. Olaszországba a világ minden tájáról özönlenek a turisták. A nyelvtudás segít abban, hogy az irodalmi, képzőművészeti, zenei, filmművészeti alkotásokba, az európai kultúra legjelentősebb központjaiba betekinthess.

Jelenleg is számos olasz cég működik hazánkban, Olaszország a 7. legnagyobb gazdasági hatalom a világon. Ipara nagyon fejlett, a divattervezés, belsőépítészet területén nincs konkurenciája.

Tehát vágj bele az olasz nyelv tanulásába, mert érdemes.

Nyelvtanfolyam időpontok »  Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »


Spanyol nyelv

idegen_nyelvekrol04

A világon 400 millió ember beszél spanyolul, pedig már rég túl vagyunk a nagy földrajzi felfedezéseken, vagy talán pont ezért. Tehát egy nagyon fontos nyelv a spanyol, csak a kínai , angol és hindu előzi meg. Spanyolországot látni kell! Barcelona, Sevia, Madrid olyan kulturális értékeket őriz, amelyek megismerése szinte mindenki számára kötelező. Nyáron a forró tengerparti homok, vagy egy vad bikaviadal felejthetetlen élményt nyújt. De Latin- amerika népeinek kultúráját is a spanyol nyelv segítségével tudjuk hozzánk közelebb hozni.

Tehát, start és tanulj spanyolul.

Nyelvtanfolyam időpontok »  Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »


Orosz nyelv

idegen_nyelvekrol02

Ez bizony nem könnyű nyelv, ráadásul még a betűket is meg kell tanulni. Azért más is megtanulta rajtunk kívül.

Oroszország hatalmas. Európától az Uralon át a Csendes Óceánig terül el. Moszkvát, Szentpétervárat sokan ismerik nevezetességeiről. A szláv népek temperamentuma sokban eltér az európai kultúrától, már csak ennek megismerése orosz nyelven nagyon izgalmas feladat.

Ne hanyagoljuk el Oroszország nagyhatalmi pozícióját se, hiszen Amerika, Európa egyenrangú partnere. Ott van az olaj és gáz készlete, amely még sokáig megtartja hatalmi pozícióját. Iparilag rohamosan fejlődik, hatalmas lehetőségek tárháza Oroszország.

Új gazdasági és kulturális kapcsolatok kiépítéséhez elengedhetetlen az orosz nyelv ismerete.

Nyelvtanfolyam időpontok »  Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »