Nyelvvizsgára felkészítés

Sokkal biztosabban sikerül a nyelvvizsgád, ha felkészítő tanfolyamra jársz

Statisztikailag kimutatható, hogy nagyobb azoknak a sikeres vizsgázóknak a száma, akik vizsga előtt jártak nyelvvizsga felkészítő tanfolyamra, mint akik ezt kihagyták.

A nyelvvizsgától nem szabad megijedned, hanem inkább megfelelően felkészülnöd. Ha nem gyakorlod azokat a típusfeladatokat, amelyek a nyelvvizsgán előfordulnak, gyakran kudarc érhet. Ennek elkerülésére feltétlenül gyere egy nyelvvizsga felkészítő tanfolyamra. Jöhetsz egyéni, vagy csoportos tanfolyamra.

Direkt, a vizsgaidőpontok előtt indítjuk a nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokat, így a felkészítő tanfolyam végén könnyedén veszed az angol, vagy német nyelvvizsgát.

Angolból jöhetsz TELC, ORIGÓ, ECL, Zöldút, BME típusú nyelvvizsga felkészítésre.

De ha az USA-ba, vagy Kanadába készülsz, az ottani előírásoknak megfelelő nyelvvizsgákra való felkészítésben is van gyakorlatunk.

Német nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunk az osztrák ÖSD nyelvvizsgára készít fel.

Nyelviskolánk akkreditált ÖSD vizsgahely.

Vizsgagarancia a felkészítő tanfolyamban:

Ez nem csalás, nem ámítás. A felkészítő tanfolyamba beépítettünk egy próbavizsgát. Ha azt 80 százalékra teljesíted, akkor mi garantáljuk, hogy 3 hónapon belül sikeres nyelvvizsgát teszel. Ha mégis leblokkolsz a nyelvvizsgán, akkor jön a garanciánk, amely a sikertelen vizsgarész díjának visszafizetését jelenti, a megfelelő dokumentumok bemutatása esetén.