Kíváncsi vagy, hogyan tanítunk?

Igen, mindenki tudni szeretné, hogy mi vár rá.

A járványhelyzetre is felkészültünk:

Az asztalok 1,5 méterre vannak egymástól

Kis csoportokban oktatunk

Rendszeresen fertőtlenítünk

Az előtérben plazma ionizátor tisztítja a levegőt

A tantermekben légtisztítók múködnek

Természetesen gyakran szellőztetünk

Igy épül fel a rendszerünk a kezdő szinttől egészen a nyelvvizsga szintekig:

A tudás megszerzése idő, de ez csakis rajtad múlik, hogy mennyi idő alatt teljesíted. Alapfokú A1 szintig 100 órát, az A2 szintre további 100 órát kell tanulnod. A B1 nyelvvizsga szintig még 100 órát, ha még többre vágysz, akkor még 200 óra  szükséges a középfokú szintig és további 200 óra a C1 felsőfok megszerzéséhez.
Természetesen nem kell azonnal egy 200 órás tanfolyamra befizetned. Felbontottuk a tananyagot 50 órás modulokra. Ezek az 50 órás, egymásra épülő tanfolyamok biztosítják az előrehaladásodat. Ennek a rendszernek az állandóságát, a Közös Európai Referencia normák biztosítja. Ahhoz, hogy ne ezt a tudományos  rendszert keljen megértened, kitaláltuk és hozzáillesztettük a mi saját egyéni szintjeinket, és elneveztük Gladiátor1, Gladiátor 2… stb szinteknek.  Szintek

Tanítási  módszereink alkalmazkodnak a felnőttek és fiatalok életkorához.  Beszéltetünk párban, vagy csoportos feladatok segítségével mélyítheted el a nyelvtudásodat.  Jegyzeteid készítéséhez megmutatjuk  az elmetérkép (Mind Map) használatának módszerét, amellyel hatékonyabban és átláthatóbban jegyzetelhetsz.  Oktatóink nyitott szemmel figyelik a legújabb módszertani alkalmazásokat és igyekszünk azokat beépíteni az oktatásba.

Ahhoz, hogy tudd mennyit fejlődtél, tesztek írásával mérheted le. Minden tanfolyam végén egy modulzáró tesztet írsz, ami alapján láthatod a tanulásod eredményét.

De mit tanulunk egy-egy modulban?

Ma már nem azt mondjuk, hogy tudni fogod az igeragozást és a múlt időt, hanem az Európai Unió egységes irányelvei alapján a készségeidet fejlesztjük, ezt hívják kompetenciáknak.
A fő kompetenciák az írás készség, olvasás készség, hallott szöveg megértése, kommunikáció, sőt vannak másodlagos készségek is amelyek kifejlődnek benned a tanfolyam alatt, ilyenek a társas kompetenciák, valamint az egyéni kompetenciák, mint például a koncentráció készség.

A sikerhez először nekünk is tudnunk kell, hol tartasz a választott nyelv tanulásában: most kezded, vagy talán már belekóstoltál? Szintfelmérő tesztjeinkkel könnyen fel tudjuk mérni jelenlegi tudásodat és egy rövid elbeszélgetés után javasolunk egy Neked megfelelő csoportot, vagy egyéni kurzust. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, és teljesen ingyenes.

Tanfolyamod időpontját is megválaszthatod.

Reggel fog jobban az agyad? Vagy délután a munka  után tudsz csak jönni? Esetleg „bagolytípus” vagy? De szombat délelőtt is nyitva a Nyelviskola kapuja! Tiéd a választás!

Vannak, akiket a gyors tempó lelkesít, vagy minél hamarabb el akarják érni az áhított célt. Intenzív tanfolyamainkkal – heti 5×2, vagy 5×4 órában szárnyalhattok.

Egyéni oktatás:

Nem mindenki szeret csoportban tanulni, és van, akinek speciális igényei vannak a nyelvtanulása terén. Az egyéni órákon éppen ezekre az igényekre figyelünk: ha kell, a beszédkészséget fejlesztjük, ha arra van szükség, felkészítünk egy üzleti tárgyalásra, vagy éppen nyelvvizsgára.

Céges, vállalati nyelvtanfolyamok.

Ha meghívsz a cégedhez, oda is elmegyünk, hogy munkatársaid nyelvtudását fejlesszük. Kérhetsz általános nyelvtanfolyamot, vagy speciális tréninget.

Díjak és fizetés:

 Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, valamint nyelviskolánkban bankkártya  elfogadó terminál is működik.