Érettségire készülök

Több nyelvórára lenne szükség a suliban, hogy biztosabb legyen a nyelvtudásom?

Tudjuk, hogy heti 3 nyelvóra nem elegendő az érettségire felkészülni, különösen, ha emeltszintű érettségit szeretnél. Ezért javasoljuk neked, hogy az iskolai nyelvórák kiegészítéseképpen iratkozz be nyelviskolánkba a szintednek megfelelő nyelvtanfolyamra időben, mert

  • Nyugodt tempóban tanulhatod a nyelvet
  • Iskolai nyelvtanulásodat nem zavarja, hanem kiegészíti a tanfolyam
  • Jobb osztályzatot érsz el
  • Biztosan sikerülni fog az érettségid

erettsegi

Nyelviskolánkban délután, vagy este, nyugodt tempóban, heti 2×2 órában tanulhatsz idegen nyelveket. Kezdheted a tanulást már a 9, vagy 10. osztályban, de jöhetsz később, a 11. 12. osztályban is. Az a fontos, hogy maradjon elég időd a nyelv gyakorlására. Az egymásra épülő tanfolyamok segítik felfrissíteni, kiegészíteni a középiskolában tanultakat. A kis létszámú csoportokban, családias, oldott légkörben hatékonyan tanulhatsz.

Direkt érettségire felkészítés

Ha végigvetted a tananyagot és már csak 3-4 hónap választ el az érettségitől, akkor javasoljuk a direkt érettségire felkészítő tanfolyamot, ahol átvesszük veled az összes szóbeli témakört, gyakorlod a levélírást, szövegértést. Ezen a koncentrált felkészítő tanfolyamon minden, az érettségi vizsgán előforduló típusfeladatot begyakorolsz. A koncentrált felkészítés után biztos, hogy jól fog sikerülni az érettségid. A direkt érettségire felkészítő tanfolyamok az őszi érettségi, vagy a tavaszi érettségi időpontok előtt indulnak.

Válassz tanfolyamot, vagy érdeklődjél elérhetőségeinken.

Nyelvtanfolyam időpontok »  Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »