Munkatársaink

Windberg Marion

Német anyanyelvi tanár

Ügyvezető

Németországból érkeztem anyanyelvi nyelvtanárként.  Korábban Frankfurtban, és más nagyobb német városokban oktattam felnőtteket a német nyelvre.

Mindig fontosnak tartottam, hogy olyan munkát végezzek, amellyel hasznára lehetek másoknak. A német nyelv és kultúra  megismertetése különösen fontos számomra, ezért alapítottam közel 20 évvel ezelőtt a Deutsch-Haus Nyelviskolát.

Időközben én is sokat tanultam Magyarországon. Megismertem az ország történelmi múltját, a különleges gasztronómiai sajátosságokat, sőt kitűnő gulyáslevest tudok főzni. A sok élmény és munka alapján már tudom, hogy helyesen döntöttem a nyelviskola alapításával, mert az idegen nyelvek elsajátításával egy lépéssel közelebb kerülhetünk egymáshoz.

 


Csorba Melinda

Angol nyelvtanár

Lassan 25 éve tanítok angolt, de már óvodás koromban tudtam, hogy tanár leszek. Iskolákban, nyelviskolákban tanítottam csoportokat, és egyéni tanulókat, de mindig arra törekedtem, hogy a tanítás módszerét az aktuális tanulóra/tanulókra alakítsam. 16 évig tanítottam gyerekeket multiszenzoros módszer alapján. ELTE angol tanárképző főiskolai karán tanultam, az ELTE Anglisztika szakáról szereztem a diplomát.

 


 

Schwartz Mariann

Angol nyelvtanár

Az ELTE-n diplomáztam angol nyelvtanárként, a British Council segítségével Master of Education végzettséget értem el és a SZIE-n lettem társadalomtudományi és gazdasági szakfordító. Tanítottam általános iskolában, nyelviskolákban és főiskolán. Jó néhány nyelvvizsga-felkészítői tanfolyamon, konferencián és workshopon vettem részt. Jelenleg ECL, EUROEXAM és TELC vizsgáztató vagyok. Emelt és középszintű érettségire, több általános és szakmai nyelvvizsgára készítettem fel sikeresen tanítványaimat.

A Deutsch-Haus Nyelviskolában 2008-ban kezdtem tanítani. Szeretek itt dolgozni, mivel az órákon egy közös célért oldott, baráti légkörben működünk együtt a tanítványaimmal. Azt szeretnénk, hogy minél jobban használják az angol nyelvet úgy a hétköznapi, mint a vizsgahelyzetekben. Ezért mindent megteszünk, például az egyéni igényeknek megfelelő feladatokkal egészítjük ki a hivatalos tananyagunkat. A családias hangulatot maga a helyszín kelti, de az iskola vezetői és dolgozói, valamint a tanítványok együttesen ápolják.


Kovács Zsuzsanna

Angol nyelvtanár

Több évtizedes tanári gyakorlatom általános iskolában (Árpád) kezdődött, majd középiskola (Boronkay) jött, aztán tanárképző főiskola (Szombathely, ELTE), majd egyetem (Károli).
Nyelviskolai munkám során sikeresen felkészítettem számos Origo, Euro, EuroPro, TELC, ECL, LCCI, BGF, IELTS, TOEFL nyelvvizsgákra, valamint fogászati, repülési, jogi, pénzügyi, üzleti nyelvi szakvizsgákra.
Vallom, hogy a tanulás akkor a leghatékonyabb, ha a diák nyugodt, derűs, motivált környezetben találkozik a tananyaggal.

 


windberg_peterWindberg Péter

Ügyfélszolgálati vezető

Az én feladatom a reklám és ügyfélszolgálat. Felveszem a telefonokat és tájékoztatok mindenkit az induló, vagy éppen folyamatban lévő nyelvtanfolyamokról.

Velem találkozol először, ha szintfelmérőt töltesz ki, vagy a szerződésed aláírásakor. Az oktatáson kívül gyakorlatilag majdnem minden rám hárul. Pályázatokra készítem össze az anyagokat. Új terveket készítek az elkövetkező időszakra. Nem utolsó sorban a tanárainkkal megbeszélem a problémákat.

Engem éjjel nappal lehet keresni az ügyes-bajos, megoldandó problémákkal.

Te is hívj nyugodtan: +36 27 304-617