Karrier és nyelvtudás

Karrier és nyelvtudás

Karrier és nyelvtudás szorosan összetartozó fogalommá vált napjainkban. Ha munkánk során értékes szakmai tapasztalatokra tettünk szert, vagy jó úton haladunk afelé, hogy elismerjenek a szakmánkban, akkor elengedhetetlen jó idegennyelvtudással is rendelkezni. Jó mérnökként, közgazdászként, hivatalnokként, vagy bármely szakmában előrelépni nem könnyű nyelvtudás nélkül.

karier

Milyen előnyökhöz jutok a jobb nyelvtudásommal?

  • Megtarthatom a pozíciómat.
  • Elismernek.
  • Gyorsabban fejlődök, könnyebben léphetek előre.
  • Új pozícióba léphetek.
  • Szélesebb kapcsolatrendszerem alakul ki.

Kitartó munkával és nyelvtanulással hamarabb leszel csoportvezető, osztályvezető, projektvezető. Sőt külföldi karriered, idegen nyelvű publikációid révén előbb teljesülhet. Nem mindegy, hogy az eddig megszerzett szakmai elismeréseidet hogyan tudod „learatni”. Ne hagyd, hogy más lépjen föléd csak azért, mert több nyelven, jobban tud kommunikálni.

De nem csak a fenti néhány példa miatt javasoljuk, hogy ha már egy nyelvet jól beszélsz, fogj bele egy második vagy harmadik nyelvbe. A nyelvtanulással életenergiád is megsokszorozódik, nem marad megoldhatatlan akadály számodra, teljesen új területeket fedezhetsz fel.

Ha döntöttél, és erősíteni szeretnéd nyelvi tudásod, vagy új nyelv tanulásába fogsz bele, akkor mi a következőképpen segítünk neked.

Meghallgatjuk elvárásaidat, igényeidet.

Szintfelméréssel megállapítjuk jelenlegi nyelvi tudásodat.

Javaslunk egy egyéni, vagy csoportos képzést.

Nyelvtanfolyam időpontok »  Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »