Kedvezmények

Így csökkentheti a tanfolyam díját

Iratkozzon be teljes tanéves 120 órás tanfolyamainkra, amelyek szeptembertől májusig tartanak. Teljes tanévra  20% kedvezményt kap, amely jelenleg 650Ft nagyon kedvező óradíjat jelent.

Ismerős ajánlása:

Ha ön most szeretne jelentkezni bármelyik nyelvtanfolyamunkra és csökkenteni szeretné a tanfolyam díját, akkor nincs más teendője, mint hogy egy ismerőst, vagy családtagot is hozzon magával beiratkozni, akinek nem szükséges pont ugyanarra a tanfolyamra járnia mint ön, csak az a lényeg, hogy ismerőse, családtagja is iratkozzon be egy nyelvtanfolyamra nyelviskolánkban.

Ha sikeresen ajánl, vagy hoz magával valakit, akkor önnek 2000 Ft-al csökkentjük a tanfolyam díját. Természetesen hozhat, vagy ajánlhat több tanulót is, akkor többször 2000 Ft-al csökken az ön tanfolyam díja.

Beiratkozás után:

Ha már beiratkozott, vagy talán már be is fejezte a nyelvtanulást, akkor is van lehetősége tanulókat ajánlani nyelviskolánknak, sőt még be se kell jönnie hozzánk ismerősével, családtagjával.  A beiratkozáskor kapott névjegykártya hátuljára írja rá a saját nevét és adja azt át, ismerősének, rokonának.

Kérje meg az ismerősét, hogy vigye a névjegykártyát magával nyelviskolánkba.

 Miután az ismerőse beiratkozott, értesítjük önt a sikeres ajánlásról.

Minden egyes beiratkozott tanuló után 2000 Ft-ot fizetünk önnek.

Kit tudok ajánlani?

Családtagot, rokont, munkatársat, osztálytársat, ismerőst, vagy bárkit, aki szeretne nyelvet tanulni, nyelvvizsgára készülőket, külföldre készülőket, vagy akinek a munkájához fontos a nyelvtudás.

Hogyan ajánljam a nyelviskolát?

Javasoljuk, hogy mondjon pár jó szót arról, hogy ön is itt tanult.

Emelje ki, hogy napjainkban mennyire fontos az idegen nyelvek ismerete.

Új munkahelyhez, diplomához, érettségihez, felvételihez, külföldi tanulmányokhoz, vagy külföldi munkalehetőséghez juthat az érdeklődő megfelelő nyelvtudással.

Segítségét előre is köszönjük!
Windberg Péter