Kedvezmények

Csoportos tanfolyamaink óradíja jelenleg is nagyon kedvező  1500Ft/tanóra.

Kérhetsz részletfizetést, ha könnyebb két hónap alatt kifizetni a tanfolyam dját.

Iratkozz be teljes tanévre 100 órás/ 2 modulos tanfolyamainkra, amelyek szeptembertől májusig tartanak. Teljes tanévra az óradíj 1300Ft/ tanóra nagyon kedvező óradíjat jelent.

Ismerős ajánlása:

Ha  jelentkezik  egy csoportos nyelvtanfolyamra és csökkenteni szeretné a tanfolyam díját, akkor nincs más teendője, mint hogy egy ismerőst, vagy családtagot hozzon magával beiratkozni, akinek nem szükséges pont ugyanarra a tanfolyamra járnia mint ön, csak az a lényeg, hogy ismerőse, családtagja is iratkozzon be egy csoportos nyelvtanfolyamra nyelviskolánkban.

Ha sikeresen ajánl, vagy hoz magával valakit, akkor önnek 3000 Ft-al csökkentjük a tanfolyam díját. Természetesen hozhat, vagy ajánlhat több tanulót is, akkor többször 3000 Ft-al csökken az ön tanfolyam díja csoportos oktatás esetén.

Beiratkozás után:

Ha már beiratkozott, vagy talán már be is fejezte a nyelvtanulást, akkor is van lehetősége tanulókat ajánlani nyelviskolánknak, sőt még be se kell jönnie hozzánk ismerősével, családtagjával.  A beiratkozáskor kapott névjegykártya hátuljára írja rá a saját nevét és adja azt át, ismerősének, rokonának.

Kérje meg az ismerősét, hogy vigye a névjegykártyát magával nyelviskolánkba.

 Miután az ismerőse beiratkozott egy csoportba értesítjük önt a sikeres ajánlásról.

Minden egyes beiratkozott tanuló után 3000 Ft-ot fizetünk önnek.

Kit tudok ajánlani?

Családtagot, rokont, munkatársat, osztálytársat, ismerőst, vagy bárkit, aki szeretne nyelvet tanulni, nyelvvizsgára készülőket, külföldre készülőket, vagy akinek a munkájához fontos a nyelvtudás.

Hogyan ajánljam a nyelviskolát?

Javasoljuk, hogy mondjon pár jó szót arról, hogy ön is itt tanult.

Emelje ki, hogy napjainkban mennyire fontos az idegen nyelvek ismerete.

Új munkahelyhez, diplomához, érettségihez, felvételihez, külföldi tanulmányokhoz, vagy külföldi munkalehetőséghez juthat az érdeklődő megfelelő nyelvtudással.

Segítségét előre is köszönjük!
Windberg Péter