Vállalati oktatás

A munkatársak nyelvtudása biztosítja cége növekedését

Team of business workers at a meetingTisztelt cégvezető!

Térjünk azonnal egy fontos kérdésre. Az oktatás díját visszakapja cége az adóból, ugyanis regisztrált nyelvoktató vállalkozás vagyunk, (B/2020/000482 ) az adót csak bejelentett regisztrált nyelviskola igazolásával tudja leírni.

Tudjuk, hogy a gazdasági tevékenységek sokrétűk, szerteágazóak és rengeteg szállal kapcsolódnak nemzetközi rendszerekhez.Ebből a sokrétűségből adódik, hogy minden cégnek vannak, vagy lesznek külföldi kapcsolatai. Ezeket a kapcsolatokat csakis jól képzett kollégák tudják kiaknázni. Tehát profi nyelvtudásra van szükség.

Ezen nem szabad spórolni, fontos a munkatársak folyamatos nyelvi képzése, tréningje.

Az is fontos, hogy ön, mint cégvezető megfelelően tudja képviselni cégét egy nemzetközi tárgyaláson, vagy konferencián. Természetesen önt is vállaljuk, hogy erre a nemes feladatra felkészítsük.

Cége választhat igénye szerint különféle szintű csoportos és egyéni nyelvoktatások között. Mi felmérjük munkatársai nyelvtudását és egy korrekt ajánlatot adunk egy megfelelő nyelvtanfolyamra. Pályázatok, vagy államilag támogatott képzések megszervezésében is segítünk. Sőt heti, vagy havi jelentést küldünk önnek, a munkatársak fejlődéséről, így ön teljes kontroll alatt tarthatja a fejlődésüket és az oktatás hatékonyságát.

Ajánlatkérés »

Üdvözlettel: Windberg Péter

Posted in: