Klubtagság

Ha ön jelentkezik bármelyik angol, vagy német tanfolyamunkra, akkor automatikusan megkapja  Klubtagsági kártyáját, amely ingyenes a tanfolyam teljes időtartamában.

Bárki tag lehet, aki nem kezdő szinten beszéli a német, vagy angol nyelvet. A  klub havonta egy szombat délután áll tanulóink rendelkezésére, a tanfolyamok  ideje alatt. Klubtagságával egy átlagos 3 hónapos tanfolyam esetében  4-6 óra extra nyelvi gyakorlási lehetőséghez jut ingyenesen.

A klub programjai változatosak, néha beszélgetés egy-egy témakörről, néha idegen nyelvű filmvetítés, de mindig az a legfontosabb szempont, hogy kötetlen formában nyelvtanár felügyelete mellett gyakoroljuk a nyelvet.

Ha már befejezte a nyelvtanfolyamot, de beiratkozik a következő nyelvi szintre, akkor természetesen meghosszabbodik +Klubtagsága.

Ha a tanfolyam befejezése után még szívesen lenne továbbra is Klubtag, akkor egy minimális díj ellenében, 500Ft/alkalom, továbbra is tagja lehet  a Klubunknak.

Azok akik nem iratkoznak be tanfolyamra, korlátozott számban, egy rövid elbeszélgetés után, 1000 Ft/alkalom díj ellenében látogathatják Klubunkat.