Intenzív német tanfolyam

Német nyelvoktatás külföldi munkához, továbbtanuláshoz vagy letelepedéshez

Végre normális fizetéstért szeretnél dolgozni? Tapasztalatokat gyűjtenél Németországban?

Ezen a honlapon díjmentesen tudsz magadnak német állást keresni »

Eljött a Te időd, vágj bele! De ne felejtsd el azt hogy Németországba, Ausztriába, Svájcba csak úgy szabad elindulnod, ha minimum alapfokon beszéled a német nyelvet.

idegen_nyelvekrol01

Miért van szükséged a német nyelvtudásra?

  • Mert a bankszámlanyitás német nyelven történik
  • Mert a lakásbérlet német nyelven történik
  • Mert az állásinterjú német nyelven zajlik
  • Mert a munkaszerződést német nyelven kell megértened
  • Nem csak ezek miatt a pontok miatt, hanem még ezer más ok miatt határozottan javaslom, hogy vágj bele a német nyelvtanulásba.

Kezdd el időben a tanulást, legjobb, ha

intenzíven tanulsz. Ez azt jelenti, hogy egy rövid időszak alatt naponta több órát fordítasz a német nyelvtanulásra. Legjobb, ha kitűzöl magad elé egy célt, hogy mikorra szeretnél annyira megtanulni németül, hogy már ne adjanak el.

Nyáron, hétköznap napi 4 órát tanulhatsz „Expressz” német nyelvtanfolyamunkon, ahol 2 hét alatt 3 hónap tananyagát sajátíthatod el.

Ősztől tavaszig is rendelkezésedre állunk, olyan intenzív német tanfolyamokkal, amelyek hétköznap heti 5×2 órában folynak. Ezek a tanfolyamok 50 órásak és 5 hét alatt egy nyelvi szintet magad mögött hagyhatsz.

Sokan kérdezik, hogy mennyit és hány tanfolyamot kell tanulnom ahhoz, hogy kimehessek Németországba dolgozni, tanulni. Erre a válaszunk az, hogy teljesen kezdőknek legalább 2 intenzív német nyelvtanfolyam szükséges, de inkább több.


Induló német tanfolyamok:

2024, június

Rendezés

Nincs esemény

 

Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »