Honlapinfo és jogi nyilatkozat

 • Honlap adatok

  Üzemeltetés

  Szakmai tartalom:
  Windberg Péter

  A honlap tulajdonosai:1. Deutsch-Haus Bt.
  Cégjegyzék szám: cg.13-06-031918
  Adószám: 20192521-2-13
  Cím: 2627 Zebegény Őz u.3

  2.English-House Bt. Cégjegyzék szám: cg.13-06-068218  Adószám:25002274-1-13 Cím:2600 Vác Árpád u.45.

  Banki adatok:
  Számlaszámunk: 11600006-00000000-61999552
  Bank: ErsteBank
  Számlatulajdonos: Deutsch-Haus Bt.

   

 • Jogi nyilatkozat

  A weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése és a honlap felépítése az Deutsch-Haus Bt. tulajdonát képezi. Annak akár egészében, akár részleteiben történő másolása, terjesztése vagy bármilyen módon való felhasználása a honlap tulajdonosának írásos engedélye nélkül tilos.

  A honlapon feltüntetett árak és akciók csak tájékoztató jellegűek és nem számítanak közvetlen ajánlattételnek.

  A honlapon elhelyezett képek csak dekorációk, a honlap megjelenítésének részei.

  A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a weboldal szöveges tartalmaiban található elírásokért, sajtóhibákért, valamint a szöveges tartalom értelmezéséből fakadó vélt elvárások elmaradásáért.

  A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon elhelyezett tartalmat bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztassa.

  Ez a honlap magyar tulajdonú, Magyarországon regisztrált domain alatt fut és tatalma Magyarországon működő szolgáltató tárhelyén van elhelyezve.

Adatkezelési irányelvek

A honlap üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

A nyelviskola területén a kép és hangrögzítés tilos! A recepción elhelyezett kamera biztonsági okokból van felszerelve. A kamera által felvett képek a jogszabályokban előírt időtartam után automatikusan törlődnek.

1. Az adatkezelő

Az adatok kezelője a www.nyelviskola-vac.hu tulajdonosa.

2. A kezelt adatok köre

A honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal. A weboldal ajánlat kérés, kapcsolatfelvétel esetén session ID-t (ideiglenes azonositót) küld, ami az oldal elhagyásakor automatikusan törlődik.
Az adatkezelő a hírlevelezést igénylő szolgáltatásainak használatához kezeli a felhasználó e-mail címét. A lakcímre, az irányítószámra, a szállítási címre, fizetési módozatra vonatkozó adatok megadása csak jelentkezés esetén kötelező. A hírlevélre való feliratkozáshoz elegendő a keresztnév és az e-mail cím megadása.
A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

3. Az adatkezelés célja

Az adatkezelés, a weboldal szolgáltatásait igénybevevő regisztrált felhasználók, valamint és az adatkezelő közötti folyamatos kapcsolatot és marketing kutatást szolgálja.
A látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.
Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Az így megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
Az oldal tulajdonos a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a szolgáltatásai fejlesztéséhez, a hirdetési felületek értékesítéséhez és saját kutatás, statisztika készítéséhez használja fel.

4. Az adatkezelés időtartama

A session ID-k a weboldal elhagyásakor automatikusan törlődnek
A regisztráció során megadott személyes adatokat a felhasználó kezdeményezésére törli az adatkezelő, valamint akkor, ha a szolgáltatás megszűnik.
A honlap tulajdonos nem vállalja a felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.

5. Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.
Személyes adatokat a megjelölteken kívül harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

6. A felhasználók személyes adataik kezelésével kapcsolatos jogai, az adattörlés

A második pontban megjelölt adatok megadásáról a felhasználók döntenek. Az adatkezelés jogalapja a felhasználók önkéntes hozzájárulása.
Személyes adataik kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az adatkezelő postai címén (megtalálható a “kapcsolat” menüpont alatt) illetve az [email protected] e-mail címen kérhető.
Ugyanezeken az elérhetőségeken kezdeményezheti a felhasználó személyes adatainak helyesbítését és törlését is.
A honlap szolgáltatásainak nem megfelelő igénybevétele esetén, valamint a felhasználó saját kérésére a hozzá tartozó adatokat töröljük. A törlésre a törlési igény megkezdésétől számított következő munkanapot követő 24 órán belül kerül sor.

7. Adatbiztonsági intézkedések

Cégünk a személyes adatokat a Bluecast Kft. szervererein tárolja, amelyek 24 órás személyi őrzéssel védettek, és a magyarországi internet gerinchálózaton találhatóak.

8. Jogérvényesítési lehetőségek

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a weboldal tulajdonosa megsértette személyes adatok védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.
Az adatvédelmi elvek kialakításakor az 1992. évi LXIII. számú – személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló; illetve az 1998. évi VI. számú az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során – törvényt vettük alapul.