Csatlakozz a nyelvtudók táborába

Angol, német, francia, olasz, spanyol és orosz nyelvtanfolyamok

Típusok: nyelvvizsgára felkészítő », érettségire felkészítő », intenzív »általános », egyéni », 2 műszakos nyelvtanfolyamok »

Kezd el minél előbb az idegen nyelvek tanulását, hogy még időben használható nyelvtudásod legyen. Keress céljaid, karriered megvalósítására egy megfelelő nyelvtanfolyamot.

A nyelvtanulás céljaihoz igazított képzési rendszereink ideális nyelvtudást biztosítanak akár külföldi továbbtanuláshoz vagy külföldi munkavállaláshoz is.

Lépj be a nyelvtudók táborába. Vácon családias környezetben tapasztalt nyelvtanárokkal megszerezheted a Deutsch-Haus és English-House Nyelviskolában az angol, német francia, spanyol, olasz orosz nyelvtudást.

Nyelvtanfolyam időpontok » Nyelvtanfolyam árak » ÉRDEKLŐDÉS »

 • Nyelvtanfolyam előzetes jelentkezés

  E-mail cím::*
  Név::*
  Telefon::*
  Melyik nyelv::*
  Most ezen a szinten vagyok:*
  Tanfolyam formája::* • Az űrlap kitöltésével előzetesen tudsz érdeklődni nyelvtanfolyamainkra. A tényleges jelentkezés a szükséges szint megállapítása és a veled való egyeztetés után történik meg.

Itt találod azt, hogy milyen fő tanfolyam típusok közül választhatsz

tavaszi_nyelvtanfolyam

Általános nyelvtanfolyamok

Jöhetsz heti 2×2 órás, vagy 3×2 órás tanfolyamra, ahol délután, vagy este kényelmes tempóban sajátíthatod el a kiszemelt nyelvet. Ezek a kurzusok 60 órásak és 2-3 hónapig tartanak. A három hónap után továbbmehetsz az előző tanfolyamra ráépülő szintre, egészen a nyelvvizsgáig.

Nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamok

Ismét van angol és német nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamunk, ezeket a tanfolyamokat erősen ajánljuk a nyelvvizsgára készülőknek, mert így biztosabb a siker. Sőt, nálunk nyelvvizsga garanciát is kapsz.


Érettségire felkészítő nyelvtanfolyamok

Jelentkezz előrehozott, vagy emelszintű érettségire, és mi felkészítünk rá.  Angol és német érettségire felkészítő tanfolyamainkon célzottan készítünk fel életed nagy próbatételére.

Intenzív nyelvtanfolyamok

Azok, akik nem érnek rá, mert sürgős a diplomájukhoz a nyelvvizsga, vagy, mert hamarosan külföldre indulnak, nekik ajánljuk intenzív nyelvtanfolyamainkat, amelyek heti 5 alkalommal, napi 2 órában zajlanak. A 60 órás tanfolyamokon 6 hét alatt 3 hónap tananyagát sajátítod el, és utána továbbléphetsz a következő szintre.


Egyéni oktatás

Ha nincs lehetőséged csoportos nyelvtanfolyamra járni, vagy jobban szeretnél haladni egyénileg, akkor mi továbbra is rendelkezésedre állunk 30 órás egyéni bérletkonstrukciónkkal.

2 műszakos nyelvtanfolyam

Új konstrukció azoknak, akik 2 műszakban, vagy váltott munkarendben dolgoznak.
Úgy tanulhatod itt a nyelvet, hogy egyik héten reggel vannak az órák, a másik héten délután. Tehát nem kell szabadságot kivenned a nyelvtanuláshoz.

Az induló tanfolyamokat a tanfolyam naptárban látod.

Nyelvtanfolyam időpontok »  Nyelvtanfolyam árak »   Jelentkezés »