Nyelviskola Vác

Lépj be a nyelvtudók táborába.
Vácon családias környezetben tapasztalt nyelvtanárokkal megszerezheted a Deutsch-Haus nyelviskolában az angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz nyelvtudást.

 • TANFOLYAMOK

  Normál nyelvtanfolyam

  Idegen nyelvi tanfolyamaink igényedhez, lehetőségedhez igazítva heti 2×2 órában, 3×2 órában, vagy ha nincs időd, akkor szombaton heti 1X4 órában zajlanak.

  Intenzív nyelvtanfolyam

  Ha gyorsan akarsz tanulni, akkor gyere az angol és német intenzív nyelvtanfolyamokra. Az intenzív nyelvtanfolyamok heti 5×2, vagy heti 5×4 órás beosztásúak. Az intenzív órák hétfőtől péntekig, reggel, vagy délután vannak. Az angol intenzív nyelvtanfolyam nyelvi csomagjában megtalálod a tudásszint felmérést, országismeretet, e-mail kapcsolattartást tanároddal, és az önéletrajzírás segítségét. Ugyanez természetesen a német intenzív nyelvtanfolyamokkal is rendelkezésedre áll.

  Egyéni oktatás

  Ha egyénileg szeretnél tanulni, mert nem tudsz a csoportos órákra járni, vagy külön felkészítést kérsz egy szintből, szakképzett nyelvtanáraink ebben is rendelkezésedre állnak.

  Céges oktatás

  Cégeknél a munkatársak nyelvképzését évek óta sikerrel végezzük. Vállalati nyelvtanfolyamainkat a cég igényéhez igazítjuk.

  OKTATÁS

  Nyelvi szintek

  A tanfolyamok 60 órásak, egymásra épülnek. Több 60 órás nyelvtanfolyamra is jöhetsz, mivel a kezdő szinttől, a haladó szinten át a középfokú nyelvvizsga előkészítő szintig 10 szintre osztottuk a tananyagot.
  Ez azt jelenti, hogy ha teljesen kezdő vagy, akkor 10×60 órát, összesen 600 órát kell tanulnod a középfokú angol, vagy német nyelvvizsga szintig. Felsőfokra további 4×60 órával juthatsz el.
  Az alapfok eléréséhez 6×60 óra tanulásra, összesen 360 órára van szükséged.
  Ahhoz, hogy kinek pontosan mennyit kell tanulni egy szint eléréséhez, függ a tanuló szorgalmától és a tanulásra fordított idejétől.

  NYELVVIZSGA

  Német – ÖSD

  Német nyelvből az Osztrák Intézet nyelvvizsga helye vagyunk Vácon.
  Az ÖSD nyelvvizsga rendszerét az Európa Tanács közös referencia elvei alapján dolgozták ki. Sikeres német nyelvvizsga letételekor megkapod a magyar állami vizsgabizonyítványt és az osztrákot is, amely jó lesz Németországban, Ausztriában és Svájcban tanuláshoz, munkához.

  Angol

  Angol nyelvvizsgákra is felkészítünk, a Vácon letehető TELC, ORIGÓ,  ECL, City&Guilds angol nyelvvizsgákra. Csoportos tanfolyamokat szervezünk még a BME, Zöld út és szakmai angol nyelvvizsgákra. Jöhetsz egyéni oktatásra is  a nyelvvizsgákra felkészülni.

  Felkészítés

  Nyelvvizsgára felkészítést középfokú és felsőfokú német és angol nyelvvizsgákra végzünk. Természetesen, igény esetén, a többi idegen nyelv vizsgáira is indítunk felkészítő tanfolyamot, vagy egyéni képzést. Felkészítő tanfolyamunkat sikeresen elvégzőknek nyelvvizsgagaranciával garantáljuk a nyelvvizsga sikerességét.

 • Miért válassz minket?

  A Deutsch-Haus és English-House nyelviskola különleges képzési rendszere garantálja, hogy a befektetett tanulás és a nyelvtanfolyamra elköltött pénz a lehető legjobban hasznosuljon.

  Az oktatásodat teljesen az igényeidhez és a lehetőségeidhez igazítjuk. A nyelvtudás céljához igazított nyelvoktatás:

  Teljesen más képzést igényel, ha a diplomához/érettségihez szükséges nyelvvizsga megszerzése a cél, ha külföldi munkához szeretnél nyelvet tanulni, vagy ha a mindennapi életben szeretnél egy jól használható nyelvi tudást.  Mi a célodnak legmegfelelőbb képzést alakítjuk ki neked.
  Akár csoportos, akár egyéni oktatást választasz, kialakítjuk számodra a megfelelő órarendet. Normál, intenzív vagy szuper-intenzív nyelvi kurzusaink folyamatosan indulnak.
  A jelenlegi nyelvi tudásodat szintfelmérő teszttel állapítjuk meg. Ha már eljutottál a német, vagy angol középfokú nyelvvizsga szintig, akkor jöhetsz angol, vagy német nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamra, ahol a vizsgaanyagokat begyakorolhatod. Az eredményes felkészítő tanfolyamot elvégzett tanulóinknak vizsgagaranciával biztosítjuk a sikeres nyelvvizsgát.

  • Jó ár/érték arány.
  • Vizsgagarancia.
  • Egyedi képzési rendszer.
  • Családias környezet.

  A Deutsch-Haus Nyelviskola Vácon 1998 óta komplex nyelvi szolgáltatással fogadja tanulóit.

Vélemények rólunk:

Szirányi Balázs (2014.09.01.)

Szirányi Balázs, a  Barcelona csapatában játszó, és a Spanyol vízilabda válogatott magyar tagja, az alábbi köszönő levelet írta nekünk, amiért sikeres német ÖSD  C1 felsőfokú nyelvvizsgát tett le nálunk.
Budapestről is gyorsan, kényelmesen megközelíthető, nyugodt és kellemes környezetben segítőkész munkatársakkal annyira megkönnyítették a vizsgázás -egyébként nagyon stresszes- procedúráját amennyire csak lehet. Csak jó emlékeim vannak a nyelviskoláról. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyelvtanfolyam, vagy vizsgaközpontot keres.

Andi (2013.05.15.)

04Családias légkör, kitűnő tanárok, egyéni képességeket figyelembe vevő oktatás jellemzi mind a tanfolyami mind pedig a magán órákat. Mindazoknak bátran tudom ajánlani a Deutsch-Haus Nyelviskolát, akik biztos és használható nyelvismeretet szeretnének elsajátítani. Nekem sikerült! Köszönök mindent!

Szigeti Szandra (2013.05.07.)

03A nyelviskolát azért választottam, mert régóta működik Vácon, ami biztosított arról, hogy megbízható. Ezt most is így gondolom, fél évvel azután, hogy csatlakoztam a csoporthoz. Azért ajánlom másoknak is, mert bármilyen kérdésem merült fel eddig, mindig segítőkészen álltak hozzá. Nem utolsósorban a többi iskolához képest nagyon jó az ár érték aránya. Minőségi nyelvoktatást kapok.

Petrányi Andrea – Stefa-Pack Zrt. (210.07.09.)

01„Csak elismerően tudok nyilatkozni a Deutsch-Haus Nyelvoktató BT. oktatói munkájáról és szívesen ajánlom angol nyelvtanulás céljából.”
Referencia levél »