Intenzív angol tanfolyam

Angol nyelvoktatás külföldi munkához, továbbtanuláshoz vagy letelepedéshez

Végre normális fizetéstért szeretnél dolgozni? Tapasztalatokat gyűjtenél Angliában, vagy Amerikában? Ne habozz, vágj bele! De ne felejtsd el azt hogy az angol nyelvterületekre csak úgy szabad elindulnod, ha minimum alapfokon beszéled az angol nyelvet. idegen_nyelvekrol03

Miért van szükséged az angol nyelvtudásra?

  • Mert a bankszámlanyitás angol nyelven történik
  • Mert a lakásbérlet angol nyelven történik
  • Mert az állásinterjú angol nyelven zajlik
  • Mert a munkaszerződést angol nyelven kell megértened
  • Nem csak ezek miatt a pontok miatt, hanem még ezer más ok miatt határozottan javaslom, hogy vágj bele az angol nyelvtanulásba.

Kezdd el időben a tanulást, legjobb, ha intenzíven tanulsz.

Ez azt jelenti, hogy egy rövid időszak alatt naponta több órát fordítasz az angol nyelvtanulásra. Legjobb, ha kitűzöl magad elé egy célt, hogy mikorra szeretnél annyira megtanulni angolul, hogy már ne adjanak el. Nyáron, hétköznap napi 4 órát tanulhatsz „Expressz” angol nyelvtanfolyamunkon, ahol 2 hét alatt 3 hónap tananyagát sajátíthatod el. Ősztől tavaszig is rendelkezésedre állunk olyan intenzív angol tanfolyamokkal, amelyek hétköznap heti 5×2 órában folynak. Ezek a tanfolyamok 50 órásak és 5 hét alatt egy nyelviszintet magad mögött hagyhatsz. Sokan kérdezik, hogy mennyit és hány tanfolyamot kell tanulnom ahhoz, hogy kimehessek Angliába dolgozni, tanulni. Erre a válaszunk az, hogy teljesen kezdőknek legalább 2 intenzív angol nyelvtanfolyam szükséges, de inkább több.


Induló angol tanfolyamok:

2024, március

Rendezés

Nincs esemény

Nyelvtanfolyam árak »   Érdeklődés »